Informatie

Sabine @ Home

Een geknipte ervaring bij u thuis!

Even een klantenstop wegens handen te kort! Sorry!

Openingsuren 2018

 

Maandag vanaf 08.30U - 18U

Dinsdag vanaf 08.30U - 20U

Woensdag vanaf 08.30U - 18U

Donderdag gesloten

Vrijdag vanaf 08.30U - 18U

Zaterdag vanaf 07.30U - 14U

Zondag gesloten

 

 

Sluitingsdagen 2019 - Geen afspraken mogelijk

 

01 Januari tot en met 05 Januari

15 Februari tot en met 16 Februari
01 Juli tot en met 21 Juli

16 September tot en met 21 September

 

 

 

 

 

Ik werk in de regio Rumst-Willebroek-Boom-Aartselaar-Schelle-Niel-Hemiksem-Kontich-Edegem-Mortsel-Hove-Boechout-...

Ik probeer ongeveer maximaal een verplaatsing van 25 minuten te moeten maken (enkele rit) maar dit is bespreekbaar en hangt af van de dagplanning.


Een bijkomende kost van 5 euro is van toepassing bij verplaatsingen buiten het gekleurde gebied (van maximum 5km)

Dit kan besproken worden maar zal niet altijd mogelijk zijn!

Bij echt verre verplaatsingen voor speciale gelegenheden (vb trouwkapsels, meerdere personen) zal er 0,38 euro aangerekend worden per eerste gereden kilometer.


Ik gebruik uitsluitend professionele producten.Lômé Paris is een unieke permanente haarkleuring. Ontwikkeld in Parijs met tientallen jaren expertise in professionele haarkleuringen. Het brede gamma aan tinten is ook 100% grijsdekkend en heeft een langdurig mooi kleurresultaat.


De speciale formule van Lômé Paris geeft het haar een mooie unieke glans en intensiteit, een natuurlijk ogend kleurresultaat met een intense glans.


Lômé Paris, onze nieuwste generatie van permanente haarkleuring geniet van specifieke eigenschappen van 3 ingredienten Glycerine, Vitamine-C en Pentasodium Pentetate


Bezoek L'ome ParisIn tegenstelling tot de meeste haarkleuringen bevat Fay geen ammoniak en heeft het geen storende geur.


Ammoniak is een chemisch product dat er in traditionele kleuringen voor zorgt dat de haarschubben zich openen zodat het kleurmiddel gemakkelijk kan binnen dringen in het haar.

Tijdens dit chemisch proces worden vrije radicalen massaal los gelaten op het haar. Deze radicale werking beschadigt het haar en kan de hoofdhuid irriteren. Daarom kiest Fay voor een oplossing zonder ammoniak.


Fay bevat twee natuurlijke bestanddelen: extracten van witte lotus en bamboe. Bamboe-extract is rijk aan mineralen en proteïnen en verstevigt en hydrateert het haar terwijl witte lotus futloos haar een echte

energieboost geeft. De werking van beide bestanddelen is bewezen en voegt extra verzorging aan de kleuring toe.


Fay kleurt in alle zachtheid dankzij zijn smeuïge geltextuur en zijn minerale olieRedken is één van de topmerken op het gebied van haarverzorging en staat bekend om haar wetenschappelijke aanpak.

Meer dan 40 jaar onderzoek heeft geleid tot verschillende geavanceerde technologiëen en producten!


Dit Amerikaanse merk is onderdeel van de L’Oreal Professional groep en is opgericht door kapper/scheikundige Jheri Redding

en actrice/model Paula Kent. Vandaar de naam Red-ken!


Met de Redken Haircare heeft u altijd een complete lijn die garant staat uw haar tot in de puntjes te verzorgen!